dimecres, 30 de maig del 2012

Aquest diumenge, dinar popular

Us convidem al "dinar de compartir" d'aquest diumenge dia 3 de juny al Parc Monar. En aquest dinar, cadascú porta un plat de menjar per compartir (primer plat, segon o postres). El Banc us convida a les begudes.

Aquest dinar és un bon moment per poder conèixer les persones que formen part del Banc i saber què intercanvien (què ofereixen i què necessiten). A més, aquesta vegada el dinar el fem a la "casa de tothom" d'Ens veiem a baix!; en aquesta "casa" que es farà simbòlicament en el Parc Monar s'oferiran activitats gratuïtes per a tothom (joves, famílies, adults, gent gran). Abans i després del dinar podreu gaudir amb les diferents activitats; us n'adjuntem una breu explicació:
12.00 Recicla i pinta, al taller garatge. Pintura creativa sobre palets. Amb Jaume Llunell
13.00 RecitalPoemes d’ahir, d’avui i de sempre. El viatge poètic que ens ha captivat”, a la sala d’estar. Amb Safareig Teatre
13:30 Dinar de compartir: Porta el teu menjar i comparteix, en el menjador. (Banc del Temps de Salt) Prèvia inscripció enviant un correu ensveiemabaix@gmail.com o mgibanel@casaldelsinfants.org
15.30 Històries de Salt (teatre), a la sala d’estar. Amb Factoria Los Sanchez i ciutadania voluntària
16.00 Taller de percussió corporal, a la sala d’estar. Amb Santi Serratosa
16.00 Espiral del temps, a l’habitació. Exposició de fotografies i històries de Salt.
16.00 Projecció Ens veiem a baix!, a la cuina. Mostra del cicle Ens veiem a baix! amb les entitats que ho han fet possible.
17.00 Juguem a casa, al jardí i l’habitació dels nens. Jocs infantils
17.00 Arbre de la paraula, a la biblioteca estudi. Amb Codenaf i Senecat
18.00 Txi- Kung, al pati. Amb Manoli Rodriguez
18.45 Acte de cloenda.

Necessitaríem que pel dinar ens confirmessiu la vostra assistència. Aquesta vegada el dinar és un dinar popular, així que si coneixeu alguna persona que pugui estar interessada a conèixer el Banc aquest és un bon moment perquè vingui. Només ens heu de dir el nombre aproximat de persones que us acompanyaran.

Ens veiem aviat!!! US ESPEREM.....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada